Welkom op ons park, ons huis is uw huis...

We love it here, you will too!

Ons verhaal

Vakantiepark Klein Giethoorn, ook wel Recreatiepark Klein Giethoorn, is van oudsher een boerencamping en bevind zich tussen de velden en akkers waar de boeren nog steeds hun producten verbouwen.
Het park dat gelegen is in het Noord Hollandse Opperdoes straalt net zoals het dorp waar het zich in bevindt een heerlijke rust en serene stilte uit.
Voor wandelaars en fietsers is dit een uitstekende omgeving, de lang gestrekte lintdorpen waar deze omgeving zo om bekend staat, zijn dan ook een echte aanrader om eens te bezoeken.
Voor de vissers onder ons is het park en zijn directe omgeving een waar paradijs, vergeet echter niet een vergunning te halen bij het plaatselijk postkantoor.
Heeft u een boot en wil u die graag meenemen naar ons park? Geen probleem, Vakantiepark Klein Giethoorn is omsloten door water en biedt een uitstekende gelegenheid om lekker te varen naar het IJsselmeer of de polder in.
Heeft u er al zin in? Wij wel en willen u graag te woord staan bij vragen over de diversen mogelijkheden binnen ons park.

Graag tot ziens,
Namens het team,
Michel van der Eem
(beheerder)

Boek uw verblijf bij ons dit seizoen.
Boek vandaag

Aangenaam:

Graag heet ik u van harte welkom op ons recreatie park.

Michel van der Eem

Beheerder van  Vakantiepark Klein Giethoorn.

Heeft u vragen en of opmerkingen, neem dan contact op en laat het mij weten,

ik hoor graag van u…

EnglishDutch