top of page

Over ons.....

Vakantiepark Klein Giethoorn, ook wel Recreatiepark Klein Giethoorn, was van oudsher een boerencamping en bevindt zich tussen de velden en akkers waar de boeren nog steeds hun producten verbouwen.
Het park, dat gelegen is in het Noord Hollandse Opperdoes, straalt net zoals het dorp waar het zich in bevindt een heerlijke rust en serene stilte uit.

IMG_1628.jpg

Voor wandelaars en fietsers is dit een uitstekende omgeving. De lang gestrekte lintdorpen waar deze omgeving zo om bekend staat zijn dan ook een echte aanrader om eens te bezoeken.


Voor de vissers onder ons is het park en zijn directe omgeving een waar paradijs. Vergeet echter niet een vergunning aan te schaffen, dit kan tijdens openingstijden ook bij ons in de receptie.


Heeft u een bootje en wil u die graag meenemen naar ons park? Geen probleem, Vakantiepark Klein Giethoorn is omsloten door water en biedt een uitstekende gelegenheid om lekker te varen naar het IJsselmeer of de polder in.


Heeft u er al zin in? Wij wel en willen u graag te woord staan bij vragen over de diversen mogelijkheden binnen ons park.

Graag tot ziens,
namens het team,


Michel van der Eem. (beheerder)

bottom of page